Mama Mind
 

Consultancy rondom werk en ouderschap bij u op de werkvloer

In feite is het zo, dat als uw werknemers zich goed voelen dit direct zichtbaar en voelbaar is op de werkvloer. Meer bevlogenheid en minder uitval. Een positieve sfeer een een goed klimaat. Dat is wat we willen!


Hoe ziet een onderzoek van Mama Mind eruit bij uw bedrijf?

Een onderzoek naar de stand van zaken rondom zwangerschap en ouderschap binnen uw bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van LEAN methodieken.
Hierbij wordt onderzoek gedaan van het welbevinden van zwangere vrouwen en de ruimte die er is voor de combinatie werk en ouderschap (ook voor vaders!). U ontvangt een rapport met advies over hoe u uw bedrijf nog aantrekkelijker kunt maken voor uw zwangere personeel en jonge ouders. Uiteraard kan Mama Mind u ook helpen bij het implementeren van een nieuwe cultuur rondom een gezonde balans tussen werk en ouderschap.


Wilt u meer informatie over de diensten die Mama Mind kan bieden bij uw bedrijf?

Vul dan uw gegevens in via onderstaand contactformulier, dan nemen wij contact met uw op. In een afspraak kunnen wij dan de mogelijkheden bespreken. Er zijn verschillende opties mogelijk, we maken een op maat gemaakt plan voor uw bedrijf.


Wilt u zelf alvast actief aan de slag?

Download dan hier de gratis zwangerschapschecklist voor werkgevers. Deze checklist helpt om een bevlogen medewerkster te behouden voor, tijdens en na haar zwangerschapsverlof! 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram