Mama Mind
 

Grip op je eigen keuzes

Je eigen opvoeding kan  een grote rol in spelen bij hoe jij in het leven staat. Maar ook de opvoeding van je partner, de opvattingen van anderen en bijvoorbeeld social media.

Om te voorkomen dat jij jezelf laat leiden door wat anderen vinden is het goed om bewust bezig te zijn met je eigen keuzes. Wat wil ik, en waarom wil ik dit? Maar ook inzicht opdoen in waar jij invloed hebt en waarop niet, kan een eyeopener zijn voor de gevoelens die jij hebt rondom de keuzes die je maakt.


Dit traject helpt jou hierbij.


Wat houdt het traject in?

In een intakegesprek maken we kennis en vertel je wat je hulpvraag is. Waar loop jij in jouw leven het meest tegenaan (stap 1).

Vervolgens zijn er nog 5 stappen.

2. De diagnose
Hierbij gaan we kijken hoe het komt dat jij 'hier' tegenaan loopt. Is er een aanleiding voor jouw frustratie en/of gedachten? In deze fase bepalen we wat het doel is van dit traject.
Ja, je eigen keuzes maken. Maar wat zou je dan uiteindelijk willen?
3. Inzicht krijgen in jouw denken
Je wilt graag zelf je keuzes maken, maar uiteindelijk is alleen de wens om te veranderen niet voldoende. Je moet er ook zelf van overtuigd zijn, dat je KUNT veranderen.

4. Het aanleren van een nieuwe basis
Je ontwikkelt nieuwe gerelativeerde gedachten en leert dit toepassen in jouw leven als moeder. Deze nieuwe gedachten, zijn gedachten geformuleerd voor de langere termijn.

5. Het eigen maken van jouw nieuwe basis
Je gaat aan het werk met je nieuwe gedachten in de dagelijkse situaties die voorkomen. Hierbij breng je het geleerde daadwerkelijk in de praktijk.

6.  Het benoemen van inzichten en effecten
Kun je daadwerkelijk iets met alle handvatten en tools die je tijdens dit traject gekregen hebt?


Traject boeken

Je kunt dit traject zowel online als op de praktijk volgen. Ook een combinatie van beide is mogelijk.


Dit is het moment om alvast je eerste keuze te maken. Investeer in jezelf, en geef je zelf een traject cadeau! De kosten voor dit traject bedragen €400,- inclusief btw.

Na de intake bepaal jij of je verder wilt of niet. Wil je niet verder, dan worden alleen de kosten van de intake (á €65,-) in rekening gebracht. 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram