Mama Mind
Sterk staan - voor vrouwen

Grip op je eigen keuzes

Als moeder wordt er van alles van je verwacht. Van je partner, je werk, je (schoon)ouders, mensen om je heen, "de maatschappij" enzovoorts. En ook al is dit niet altijd écht zo, het kan wel zo voelen.

Je eigen opvoeding kan hier een grote rol in spelen. Maar ook de opvoeding van je partner, de opvattingen van anderen en bijvoorbeeld social media.

Om te voorkomen dat jij jezelf laat leiden door wat anderen vinden is het goed om bewust bezig te zijn met je eigen keuzes. Wat wil ik, en waarom wil ik dit? Maar ook inzicht opdoen in waar jij invloed hebt en waarop niet, kan een eyeopener zijn voor de gevoelens die jij hebt rondom de keuzes die je maakt.

Dit traject helpt jou hierbij.

Wat houdt het traject in?

In een intakegesprek maken we kennis en vertel je wat je hulpvraag is. Waar loop jij in het moederschap het meest tegenaan (stap 1).

Vervolgens zijn er nog 5 stappen.

2. De diagnose
Hierbij gaan we kijken hoe het komt dat jij 'hier' tegenaan loopt. Is er een aanleiding voor jouw frustratie en/of gedachten? In deze fase bepalen we wat het doel is van dit traject.
Ja, je eigen keuzes maken. Maar wat zou je dan uiteindelijk willen?

3. Inzicht krijgen in jouw denken
Je wilt graag zelf je keuzes maken, maar uiteindelijk is alleen de wens om te veranderen niet voldoende. Je moet er ook zelf van overtuigd zijn, dat je KUNT veranderen.

4. Het aanleren van een nieuwe basis.
Je ontwikkelt nieuwe gerelativeerde gedachten en leert dit toepassen in jouw leven als moeder. Deze nieuwe gedachten, zijn gedachten geformuleerd voor de langere termijn.

5. Het eigen maken van jouw nieuwe basis.
Je gaat aan het werk met je nieuwe gedachten in de dagelijkse situaties die voorkomen. Hierbij breng je het geleerde daadwerkelijk in de praktijk.

6.  Het benoemen van inzichten en effecten.
Kun je daadwerkelijk iets met alle handvatten en tools die je tijdens dit traject gekregen hebt?


Je kunt dit traject zowel online als op de praktijk volgen. Ook een combinatie van beide is mogelijk.
Bij een online traject werken we in het digitaal veilige platform Pluform.

Dit is het moment om alvast je eerste keuze te maken. Investeer in jezelf, en geef je zelf een traject cadeau! De kosten voor dit traject bedragen €400,- inclusief btw. 
E-mailen
Bellen