Mama Mind
 

Wie ben ik?

Helaas is tijdens het opbouwen van ons gezin een miskraam ons niet bespaard gebleven en was er bij onze laatste spruit aanleiding om ons zorgen te maken (verdikte nekplooi). Bij haar hebben we een heel begeleidingstraject in het ziekenhuis doorlopen.

Vanuit mijn persoonlijke ervaring met zwangerschap en ouderschap wil ik andere (aanstaande) moeders begeleiden. Daarnaast is het mijn missie om bedrijven zó te verbeteren dat er ruimte is voor gezin én ambitie. Met het huidige personeelstekort is het hoog nodig dit thema op de agenda te zetten. Uiteraard doe ik dit niet alleen maar vanuit 'de losse pols', maar heb ik ook de nodige kennis in huis.


Ik heb de studie Social Work aan Hogeschool Saxion afgerond. Tijdens deze studie heb ik mij extra verdiept in Rationele Emotieve Therapie (R.E.T.). Naast R.E.T. heb ik mij extra verdiept in verlieskunde. De kennis en vaardigheden die ik mij hiermee eigen gemaakt heb zet ik in tijdens de miskraambegeleiding binnen mijn praktijk.


Naast de studie Social Work heb ik een tweedegraads lerarenbevoegdheid behaald binnen het onderwijs aan Windesheim Hogeschool in Zwolle. 

 

Verder beschik ik over de LEAN Green Belt wat betekent dat ik uw bedrijf op een systematische wijze kan begeleiden in het doorlopen van een verbetertraject. 


De combinatie van Social Work, mijn ervaring binnen het onderwijs en mijn ervaring en kennis door de LEAN Green Belt maken dat ik voldoende kennis en ervaring in huis heb om jou persoonlijk of jouw bedrijf goed te begeleiden.


Verder werk ik, naast mijn werkzaamheden als consultant en trainer, als docent bij het Alfa College in Hardenberg bij de opleiding Transport en Logistiek.


Meer informatie over mijn C.V.? Kijk dan op mijn LinkedIn pagina!

                    


 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram