Mama Mind
 

Volle buik - leeg hoofd

Dit traject is er speciaal wanneer jij last hebt van een 'vol hoofd' tijdens je zwangerschap.

Iedereen om je heen roept maar dat je moet genieten van je zwangerschap, maar zo makkelijk vind jij dat nog niet. Al die dingen die mis kunnen gaan, al die zaken die je moet regelen, al die onzekerheid. Hoe kun je daarmee omgaan?

Als je gedachten teveel met jou aan de haal gaan zet dit traject je weer met beide benen op de grond. Je leert je gedachten relativeren en ordenen om met een 'leeg hoofd', of in ieder geval een stuk lichter hoofd, je zwangerschap verder te doorlopen.


Wat houdt het traject in?

Tijdens de intake gaan we bezig met datgene waar jouw hoofd zo vol van is. Tijdens de intake orden je je gedachten en relativeer je alles wat er in je hoofd omgaat (stap 1).

Vervolgens zijn er nog 5 stappen.


2. De diagnose
Hierbij gaan we kijken hoe het komt dat jouw hoofd zo vol is. Is er een aanleiding voor jouw gedachten? In deze fase bepalen we ook wat het doel is van dit traject.

Ja, je hoofd leegmaken. Maar wat zou je dan willen?


3. Inzicht krijgen in jouw denken
Je wilt graag een 'leeg' hoofd, maar uiteindelijk is alleen de wens om te veranderen niet voldoende. Je moet er ook zelf van overtuigd zijn, dat je KUNT veranderen.


4. Het aanleren van een nieuwe basis.
Je ontwikkelt nieuwe gerelativeerde gedachten en leert dit toepassen tijdens jouw zwangerschap. Een bijkomend voordeel is dat je de basis van deze nieuwe gedachten ook meeneemt in de periode hierna.


5. Het eigen maken van jouw nieuwe basis.
Je gaat aan het werk met je nieuwe gedachten in de dagelijkse situaties die voorkomen. Hierbij breng je het geleerde daadwerkelijk in de praktijk.


6.  Het benoemen van inzichten en effecten.
Kun je daadwerkelijk iets met alle handvatten en tools die je tijdens dit traject gekregen hebt?

Dit traject kun je zowel online als op de praktijk in Bruchterveld (Hardenberg) volgen. Ook een combinatie van beide is mogelijk. 

Meld je met onderstaand formulier  aan voor een traject of vraag meer informatie. Ook kun je een terugbelverzoek doen, dan bel ik je terug om je vragen te beantwoorden of een afspraak in te plannen.

Investeren in jezelf is onbetaalbaar. Wat je ook doet om je gedachten op een rij te krijgen, elke inspanning zal iets opleveren. De kosten voor dit traject bedragen €400,- inclusief btw.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram