Mama Mind
 

Consultancy, training en coaching

Consultancy

In uw organisatie wilt u een moderne en evenwichtige werkcultuur bevorderen. U streeft ernaar te laten zien dat een gezonde balans tussen werk en ouderschap essentieel is voor optimale prestaties. Wilt u weten of uw aanpak effectief is en hoe u deze kunt verbeteren? Mama Mind biedt gedegen onderzoek naar alle aspecten van werk en ouderschap binnen uw bedrijf en geeft aanbevelingen om uw faciliteiten te optimaliseren. Met behulp van de LEAN-methodiek begeleiden wij uw bedrijf bij het implementeren van verbeteringen in de werkcultuur en processen rondom werk en ouderschap Meer informatie...


Training

Mama Mind biedt trainingen aan bedrijven, teammanagers en leidinggevenden over werk en ouderschap, en de werk/privé balans. Het doel is om bewustzijn te creëren over de combinatie van werk en ouderschap op de werkvloer en om praktische oplossingen binnen het bedrijf te implementeren. Want voor iedereen geldt: er is meer dan werk alleen in het leven.
Wij bieden onder andere de workshop 'Ambitieus op het werk én thuis' en de training 'Balans in werk en ouderschap' voor leidinggevenden.


Coaching

 

Mama Mind biedt coaching voor hulpvragen rondom zwanger worden, zwanger zijn en het ouderschap in combinatie met het 'verdere leven'.
Thema's zijn onder andere: miskraam, zorgen tijdens je zwangerschap, bevallingsangst, een negatieve bevalervaring en het behouden van balans tussen werk en ouderschap.
Als werkgever kun je deze coaching aanbieden aan jouw medewerkers. Ook als particulier kun je terecht voor coaching bij Mama Mind.

 


Informatie over de Verwerkingskaart Miskraam vind je hier


Spreker / Lezing

Bent u op zoek naar een interessante, prikkelende en humoristische lezing over de combinatie van werk en privé? Mama Mind biedt een unieke lezing, perfect geschikt voor al uw personeel. Aan het einde van de lezing zijn uw medewerkers geïnspireerd om hun eigen balans tussen werk en privé kritisch onder de loep te nemen.
Als aanvulling kan Mama Mind een workshop aanbieden om uw personeel hier direct mee aan de slag te laten gaan. De hoofdgedachte is: "Doe dat wat je doet mét aandacht." Meer informatie..

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram