Mama Mind
Sterk staan - voor vrouwen

Wie ben ik?

Mama Mind is opgericht door mij,  Aafke Tadema.
Ik ben getrouwd en moeder van 4 mooie dochters. Prachtig die meiden, maar ook ik loop soms tegen mijn eigen onzekerheden aan.

Van deze vier mooie dochters ben ik ook zwanger geweest. Waar ik de eerste zwangerschap zorgeloos was, merkte ik dat ik bij de zwangerschappen die volgden dit minder had. De gedachte... wat als? speelde vaker op. Ook de wetenschap van wat er allemaal kan gebeuren maakte me niet perse rustiger.

Helaas is tijdens het opbouwen van ons gezin een miskraam ons niet bespaard gebleven en was er bij onze laatste spruit aanleiding om ons zorgen te maken. Vervolgens hebben we een heel begeleidingstraject in het ziekenhuis doorlopen.

Vanuit mijn persoonlijke ervaring met zwangerschap en ouderschap wil ik andere (aanstaande) moeders begeleiden. Uiteraard doe ik dit niet alleen maar vanuit 'de losse pols', maar heb ik ook de nodige kennis in huis. Daarnaast wil ik graag mijn expertise inzetten in het begeleiden van professionals in het omgaan met kinderen en elkaar.

Ik heb de studie Social Work aan Hogeschool Saxion afgerond. Tijdens deze studie heb ik mij extra verdiept in Rationele Emotieve Therapie (R.E.T.). Deze therapievorm heeft mij niet meer los gelaten. Wat mij vooral aanspreekt is de invloed die je hebt om jouw gedachten zelf om te vormen naar gedachten die juist zijn. Iets wat je de rest van je leven zelf voort kunt zetten. Zodoende ben ik gestart met mijn eigen praktijk om deze methode in te zetten in hulpverlening aan anderen.

Naast de studie Social Work heb ik een tweedegraads lerarenbevoegdheid behaald binnen het onderwijs aan Windesheim Hogeschool in Zwolle.
De combinatie van Social Work en mijn opleiding binnen het onderwijs maken dat ik voldoende pedagogische kennis in huis heb.

                    


 

 
E-mailen
Bellen