Mama Mind
Sterk staan - voor vrouwen
"Doe dat wát je doet, met aandacht"

Welkom bij Mama Mind.

Ik ben Aafke Tadema en ik begeleid jouw graag bij al jouw hulpvragen rondom zwanger worden, zwanger zijn en het moederschap. Je kunt bij Mama Mind terecht voor laagdrempelige begeleiding en coaching om jouw gedachten weer te ordenen en op een positieve manier te werken aan de toekomst. De coaching kan zowel online via een videocall, als op de praktijk in Bruchterveld (nabij Hardenberg)

Voorbeelden van situaties

Miskraam
Je hebt een miskraam doorgemaakt en weet niet goed hoe je hiermee om kunt gaan. Mama Mind coacht jou om jouw verlies in je leven te integreren. Niet om het te vergeten, maar om het in je hart te bewaren.

 

Zwangerschap

Je zwangerschap verloopt niet zonder slag of stoot. Je vindt dit lastig, je 'hoort' immers toch blij te zijn dat je in verwachting bent? Mama Mind begeleidt en coacht jou om je gedachten hierover te ordenen en ermee om te leren gaan.

Bevalling
Je ziet enorm op tegen de bevalling. Het lukt je niet om je angsten onder controle te krijgen, ook niet met ondersteuning van je verloskundige. Mama Mind helpt jou om je gedachten te onderzoeken en coacht jou naar rust in je hoofd.

Je hebt een negatieve bevallingservaring. Hier heb je moeite mee. Je wilt graag op een normale manier terug kijken op je bevalling, wat er ook gebeurd is. Mama Mind coacht jou om de positieve dingen uit jouw bevalling te leren zien en leert jou om te gaan met eventuele nare of onverwachte ervaring en uit je bevalling.

Werk en privé in balans
Je bent weer aan het werk, nu mét baby. Dit vind je toch zwaarder dan verwacht. Je wilt graag een goede balans tussen het werk en ouderschap. Je wilt je keuzes voor jezelf maken en hier ook achter (blijven) staan. Mama Mind coacht jou om zelf de grip op je leven te pakken en dit te behouden.

Aandacht voor jezelf en voor de verschillende elementen in je leven.

Ook als werkgever kunt u terecht bij Mama Mind. Mama Mind biedt mooie diensten voor het coachen van zwangere medewerkster en jonge ouders bij u in het bedrijf. Alles om langdurig uitval te voorkomen en uw medewerkster op alle fronten in haar leven te laten floreren. Want alleen dan werkt zij op haar best.


 
E-mailen
Bellen
LinkedIn