Mama Mind
Sterk staan - voor vrouwen

Voor werkgevers

Uw werkneemster is zwanger. U bent blij voor haar en wilt haar goed begeleiden in deze fase van haar leven. Alles om een gezonde en bevlogen werknemer terug te krijgen na het zwangerschaps- en bevallingsverlof.

~

Wist u dat u verplicht bent om uw medewerker
na bekendmaking van
haar zwangerschap, voorlichting te geven over
de mogelijke gevaren op de werkvloer
voor de moeder en het ongeboren kind?

~

Als werkgever heeft u bepaalde verantwoordelijkheden ten aanzien van de zwangere werknemer. Mama Mind helpt u graag bij de uitwerking hiervan. Wij kunnen dienen als aanspreekpunt voor het zwangere personeel om zo de begeleiding optimaal te krijgen binnen uw bedrijf. In een informatief gesprek kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Hierbij kunt u denken aan:

  • Een rapport over de stand van zaken rondom zwangerschap en ouderschap binnen uw bedrijf.
    Hierbij wordt onderzoek gedaan van het welbevinden van zwangere vrouwen en de ruimte die er is voor de combinatie werk en ouderschap. U ontvangt een rapport met advies over hoe u uw bedrijf nog aantrekkelijker kunt maken voor uw zwangere personeel en jonge ouders.

  • Vertrouwenspersoon t.a.v. alle zwangerschap en ouderschap gerelateerde vragen en situaties. Uw zwanger medewerksters en jonge ouders kunnen dan bij Mama Mind terecht met zaken rondom werk en ouderschap waar zij mee zitten.
  • Traject "zwanger op de werkvloer" om uw zwangere personeel zo goed mogelijk te begeleiden.
  • Traject "grip op je eigen keuzes" om ondersteuning te bieden in de combinatie van werk en ouderschap
  • Traject "verliesbegeleiding bij een miskraam" om uw medewerkster de juiste ondersteuning te bieden in deze verdrietige situatie

Wilt u meer informatie over de diensten die Mama Mind kan bieden bij uw bedrijf?

 Vul dan uw gegevens in via onderstaand contactformulier, dan nemen wij contact met uw op. In een afspraak kunnen wij dan de mogelijkheden bespreken. Uiteraard zijn er verschillende opties mogelijk en maken we een op maat gemaakt plan voor uw bedrijf.

Wilt u zelf alvast actief aan de slag? 

Download dan hier de gratis zwangerschapschecklist voor werkgevers aanvragen. Deze checklist helpt om een bevlogen medewerkster te behouden voor, tijdens en na haar zwangerschapsverlof!

Om op de hoogte te blijven van de dienstverlening van Mama Mind kunt u zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief.

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn