Mama Mind
Jij & Moederschap

Voor werkgevers

Mama Mind helpt u graag bij het 'gezinsproof' maken van uw bedrijf. Met verschillende dienstverlening rondom het opbouwen van een gezin creëren we een 'vruchtbaar' klimaat (mooie woordspeling  ;) ). 

In feite is het zo, dat als uw werknemers zich goed voelen dit direct zichtbaar en voelbaar is op de werkvloer. Meer bevlogenheid en minder uitval. Een positieve sfeer een een goed klimaat. Dat is wat we willen!


Wat kunnen wij bieden:

  • Een onderzoek naar de stand van zaken rondom zwangerschap en ouderschap binnen uw bedrijf.
    Hierbij wordt onderzoek gedaan van het welbevinden van zwangere vrouwen en de ruimte die er is voor de combinatie werk en ouderschap (ook voor vaders!). U ontvangt een rapport met advies over hoe u uw bedrijf nog aantrekkelijker kunt maken voor uw zwangere personeel en jonge ouders.

  • Vertrouwenspersoon t.a.v. alle zwangerschap en ouderschap gerelateerde vragen en situaties. Uw zwanger medewerksters en jonge ouders kunnen dan bij Mama Mind terecht met zaken rondom werk en ouderschap waar zij mee zitten.
  • Traject "zwanger op de werkvloer" om uw zwangere personeel zo goed mogelijk te begeleiden.
  • Traject "grip op je eigen keuzes" om ondersteuning te bieden in de combinatie van werk en ouderschap
  • Traject "verliesbegeleiding bij een miskraam" om uw medewerkster de juiste ondersteuning te bieden in deze verdrietige situatie
  • Workshop "Ambitieus op het werk én thuis", ook voor vaders!

Wilt u meer informatie over de diensten die Mama Mind kan bieden bij uw bedrijf? 
Vul dan uw gegevens in via onderstaand contactformulier, dan nemen wij contact met uw op. In een afspraak kunnen wij dan de mogelijkheden bespreken. Uiteraard zijn er verschillende opties mogelijk en maken we een op maat gemaakt plan voor uw bedrijf.


Wilt u zelf alvast actief aan de slag?


Download dan hier de gratis zwangerschapschecklist voor werkgevers aanvragen. Deze checklist helpt om een bevlogen medewerkster te behouden voor, tijdens en na haar zwangerschapsverlof! Om op de hoogte te blijven van de dienstverlening van Mama Mind kunt u zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram