Mama Mind
Sterk staan - voor vrouwen

De weegschaal

Energie geven en energie krijgen, die weegschaal moet in balans blijven. En dat kan wel eens verrekte lastig zijn. 

Onbalans is iets wat bij velen voor komt. Als er sprake is van een klein beetje onbalans is dat niet zo erg. Je voelt dat je weegschaal de verkeerde kant op uitslaat en legt een paar extra energie blokjes aan de andere kant. Het herstel is er zo en je kunt weer verder. Met een beetje geluk weet je ook nog waardoor de disbalans ontstond en trek je je les eruit.

Soms wordt er ineens zoveel energie uit je geslurpt, dat je weegschaal kapot gaat! Het mechanisme die de balans regelt doet het niet meer. Hoeveel energieblokjes je ook aan de andere kant legt, de weegschaal raakt niet meer in balans. 

Dit kan door van alles komen. Bijvoorbeeld: het op alle fronten altijd maar goed willen doen (en dus teveel tegelijk doen om dat voor elkaar te krijgen), herhaaldelijke teleurstelling op je werk te verwerken krijgen, kinderen die (steeds weer) jouw aandacht vragen als je thuiskomt terwijl je moe bent en ga zo maar door. 

Dingen die soms niet te voorkomen zijn, maar wanneer je geen energie krijgt van andere dingen raak je in balans.

Met een traject 'grip op je eigen keuzes' kun je hier aan werken, net als vele andere dingen waar je tegen aan loopt als vrouw én/of moeder. 

In het traject (dat kan zowel online als op de praktijk) gaan we kijken naar de oorzaak van jouw onbalans om dit aan te pakken en een leven in balans te leiden.

Schroom niet en meld je aan voor een intake afspraak! 

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn