Mama Mind
Sterk staan - voor vrouwen

Positivorona

Corona levert zoveel negativiteit op. Iets waar ik persoonlijk erg veel hinder van ondervind. Dus: tijd voor verandering. Op zoek naar het positieve!
7 dagen lang corona-gesprekken vermijden en de positieve kanten van deze tijd belichten!

29-10-2020

Dag 7

Het is zover, de laatste dag van de Positivorona-week.
Een week die mij echt duidelijk meer positiviteit heeft gebracht.

Waar ik vorige week donderdag nog borrelde van binnen, merk ik dat dit nu aardig weg is. Het komt vast af en toe nog even naar voren, maar een stuk beter behapbaar. Ik heb niet meer het idee dat het huilen mij nader staat dan het lachen. Nee, ik ben weer mijn vrolijke zelf en mopper een stuk minder op de dingen waar ik zelf geen invloed op heb. En dat voelt heerlijk!

Wat een positieve punten zijn er te noemen!
Het leuke gesprekje over mondkapje versus mondmasker, grapjes over mondmaskers, die lieve leerling die vraagt hoe het gaat en knuffelen met m'n moeder. Dingen waar ik normaal eigenlijk niet bij stilsta, maar nu door deze week wel.

Manier van werken

Wat ik deze week bij mijzelf heb gedaan, is ook de manier waarop ik de begeleiding van mijn cliënten, misschien wel jouw begeleiding, inricht. Je voelt je slecht, je hebt nare gedachten, je 'borrelt' van binnen, er zijn dingen waar je je zorgen over maakt of je weet het gewoon even niet meer...
Het hoeft niet heel groots te zijn, maar soms heb je even een duwtje in de rug nodig.
Nadat ik dan samen met jou je 'probleem' onderzocht heb en we je doel hebben bepaald, gaan we daarnaar toe werken. En daarbij hoort een stuk 'in-oefenen'. Precies wat ik nu gedaan heb om mijn eigen negatieve corona-gedachten om te vormen.

Ik wist al dat deze manier werkte, maar nu ben ik er weer in bevestigd. Dat voelt fijn.

Is er iets waardoor jij vast loopt, waardoor jij voelt dat je blokkeert, in de negatieve spiraal terecht komt en er niet zo goed meer uit kan komen. Of ben je bang voor wat je te wachten staat en kun je dit niet zo goed een plek geven? Schroom dan niet en neem contact op. Samen komen we er wel uit!

Dit kan zowel online als face-2-face op de praktijk in Bruchterveld (Hardenberg).

Voor nu is het klaar met deze blogreeks. Persoonlijk heb ik er veel aan gehad. Misschien jij ook wel als mee lezer. 

Ik ben benieuwd wat je ervan vond! Laat het me weten :)
Dat kan via de mail, op mijn facebook-pagina of laat een reactie achter op de site!

Liefs van Aafke!


Lees hier hoe het allemaal begon.

Je kunt ook dag 1, 2, 3, 4 en 5 en 6 terug lezen!
 

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn